DÜZCE / MERKEZ - Akşemsettin İlkokulu

Akşemsettin İlkokulu

Arap Çiftliği Mah. DÜZCE
Vizyon
Akşemsettin İlkokulu olarak ; Öğrencilerimizi ve yöre halkını geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgemizde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de koruyan nesiller yetiştirmektir.
Misyon
Biz bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak onların bilgili , becerili ,kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız. Amacımız ; sevgi , saygı, ve güven ortamında ‘’başarma azmi’’ ve ‘’ geleceği şekillendirme sorumluluğu ‘’ ile mükemmele ulaşmak için çalışmak , sürekli gelişimle öncü olmaktır.
08.50 / 14.30
Otobüs, Araç